Η Εθνική Ασφαλιστική χορηγός του Μιλτιάδη Τεντόγλου

Η Εθνική Ασφαλιστική, πιστή στη στρατηγική αξία της ανταπόδοσης προς το κοινωνικό σύνολο, αυτή τη φορά επιλέγει να υποστηρίξει χορηγικά ένα νέο, ανερχόμενο και ταλαντούχο αθλητή του στίβου, τον Μιλτιάδη Τεντόγλου. Έρχεται να συμβάλλει καθοριστικά ώστε ο Χρυσός Πρωταθλητής Ευρώπης, να ανέβει στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020!

Ο Μιλτιάδης Τεντόγλου έχει καταφέρει στη νεαρή ηλικία των 18 ετών να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Το 21χρονο σήμερα, αστέρι του στίβου, έδειξε από νωρίς τις ικανότητές του και μέσα από μια σειρά σημαντικών διακρίσεων σε Πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου στο Βερολίνο τον Αύγουστο του 2018, με επίδοση 8.25 μ. και αναδείχτηκε ο νεότερος Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης στίβου στην ιστορία. Εν συνεχεία, τον Μάρτιο του 2019, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκόβη θα καταγράψει την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο με άλμα 8.38 μ.

Ο Μιλτιάδης Τεντόγλου, μαζί με τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι, βρέθηκε στα γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής, την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019, όπου σε συνάντηση με τη διοίκηση, επισφραγίστηκε η υποστήριξη της Εταιρείας κατά την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Η Εθνική Ασφαλιστική καλωσορίζει στην οικογένειά της τον Μιλτιάδη Τεντόγλου και είναι πεπεισμένη ότι το 2020 ο νεαρός αθλητής θα βρεθεί στην κορυφαία θέση που του αξίζει!