Βοιωτία: Τραυματισμένος αλλά ζωντανός ανασύρθηκε από πηγάδι 54χρονος – Είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας 54χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος νωρίτερα σήμερα Πέμπτη βρέθηκε τραυματισμένος μέσα σε ένα πηγάδι 11 μέτρων στην περιοχή Κοκκινιά στην Καλλιθέα Βοιωτίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 54χρονος, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Παρασκευή, ανασύρθηκε λίγο μετά τις 11.30 από άνδρες της Πυροσβεστικής Οινοφύτων, που επιχείρησαν στο σημείο για σχεδόν τρεις ώρες, τραυματισμένος αλλά ζωντανός.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν όλες αυτές τις ημέρες ήταν πεσμένος στον πάτο του πηγαδιού, όμως από την κατάστασή του φαίνεται ότι ήταν στο σημείο για μέρες.

Μόλις σήμερα το πρωί, περίπου στις 8.30, κάποιος άκουσε τις φωνές του και ειδοποίησε την Αστυνομία, καθώς το πηγάδι είναι καλυμμένο από φυσική βλάστηση και κλαδιά που δεν επιτρέπουν οπτική επαφή.