Δήμος Αχαρνών: Επιχειρεί συνεχώς επί πέντε ημέρες για το άνοιγμα των δρόμων του Δήμου

Ασταμάτητα επιχειρούν τα  21 μηχανήματα και εκχιονιστικά στους δρόμους του Δήμου Αχαρνών προκειμένου να διατηρηθεί ανοικτό το βασικό οδικό και να καθαρίσουν από το χιόνι όλοι οι δρόμοι του δήμου.

Ο δήμαρχος Σπύρος Βρεττός επί πέντε ημέρες παραμένει σε διαρκή επικοινωνία με όλες τις υπηρεσίες για τη συντονισμένη και άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων, ενώ από την πρώτη  στιγμή έθεσε σε επιφυλακή το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου, ώστε να συνδράμει στην αντιμετώπιση οποιονδήποτε προβλημάτων προέκυπταν από την επέλαση του χιονιά.

 

Παράλληλα βρισκόταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον ΤαξίαρχοΔυτικής Αττικής κ. Β. Κωστούλα ώστε να γίνονται συντονισμένεςενέργειες αστυνομίας και δήμου για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Ο κ.Βρεττός με δήλωση του ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στο να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. «Ύστερα από τέσσερις μέρες και στο τέλος μίας ακόμη δύσκολης συγκυρίαςγια τον Δήμο Αχαρνών, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν με αυταπάρνηση όλες τις προηγούμενες μέρες για να ανταπεξέλθουμε στα προβλήματα. Όχι μόνο αυτούς που βλέπετε στη φωτογραφία, αλλά και πάρα πολλούς άλλους ακόμη. Κάθε αιρετό και κάθε υπάλληλο που έμεινεξάγρυπνος, που δούλεψε χωρίς ωράριο, που μέσα στο χιονιά δεν σταμάτησενα εργάζεται για να μείνει η πόλη μας προσβάσιμη και ασφαλής. Τους χειριστές των μηχανημάτων, τους Αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας και όλων των διευθύνσεων.Όλοι κατέβαλαν μια τεράστια προσπάθεια και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Επίσης ευχαριστώ την Αστυνομία και ειδικότερα τον Ταξίαρχο Δυτικής Αττικής κ. Β. Κωστούλα για την εξαιρετική συνεργασία.

Ευχαριστώ όμως και όλους τους συνδημότες μας για τη συνεργασία τους και για την ανταπόκρισή τους στις οδηγίες μας, καθώς έτσι αποφεύχθηκανσοβαρά προβλήματα και έγινε η δουλειά των συνεργείων λίγο πιο εύκολη.Όλοι μαζί αποδείξαμε πως με σωστό συντονισμό και πνεύμα συνεργασίαςμπορούμε να τα καταφέρουμε.”