Παρουσιάστηκε το νέο Βιβλίο ‘’Practical Sustainability Strategies’’από τον Πρόεδρο του Κέντρου Αειφορίας(CSE)

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η έκδοση του νέου βιβλίου του Νίκου Αυλώνα Πρόεδρου του Κέντρου Αειφορίας (CSE) Practical Sustainability Strategies: How to Gain a Competitive Advantage (Wiley) που έχει εκδοθεί στην Αμερική από τον Μάρτιου του 2020 και κυκλοφορεί διεθνώς ενώ ήδη χρησιμοποιείται από σημαντικά Πανεπιστήμια στην Αμερική και Ευρώπη.

Hπαρουσίαση του Βιβλίου πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στο Annual Sustainability Summit, που διοργανώθηκα για 5η συνεχή χρονιά από το ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σεσυνεργασία με το Κέντρο Αειφορίας (CSE) και στο οποίο συμμετείχαν διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι της Ευρωπαικής Επιτροπής, καθηγητές, φοιτητές και απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του MBA International, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εκδήλωση φιλοξένησε σημαντικούς ομιλητές, όπως τον κ. ChrisAllen – Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, τονκ. Γιώργο Μοσχόβη, Αναπληρωτή Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και τον κ. Ζαχαρία Ραγκούση, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer Ελλάς που σχολίασαν το βιβλίο και την σημασία της συνεισφοράς του στην ανάδειξη επιτυχημένων διεθνών στρατηγικών  και εργαλείων για την Βιώσιμη Ανάπτυξη (ESG)όπως ενσωμάτωσης της στην επιχειρηματική στρατηγική των επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίεςwww.cse-net.gr, e-mail:communications@cse-net.org