Άγρια καταδίωξη στον Νέο Κόσμο – Συνελήφθησαν τέσσερις κακοποιοί – Τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί

Κινηματογραφική καταδίωξη τεσσάρων Αλβανών κακοποιών εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον Νέο Κόσμο. Λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα περιπολικό της Άμεσης Δράσης δέχθηκε σήμα από το κέντρο για απόπειρα διάρρηξης στην περιοχή του Νέου Κόσμου, στην οδό Λυσιμάχου.

Το περιπολικό έφτασε στο σημείο και εντόπισε το ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα να σταματήσει. Ωστόσο ο οδηγός δεν υπάκουσε και με ταχύτητα απομακρύνθηκε από το σημείο.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη στη Λεωφόρο Συγγρού, όπου βγήκε το αυτοκίνητο. Το περιπολικό κάλεσε ενισχύσεις, ενώ παράλληλα καταδίωκε το αυτοκίνητο των δραστών.

Πίσω από το κτήριο του ΦΙΞ οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν εν κινήσει το αυτοκίνητο, με τον οδηγό, προσπαθώντας να ξεφύγει από τον αστυνομικό κλοιό, να εμβολίζει με την όπισθεν ένα περιπολικό. Το όχημα κατέληξε με σφοδρότητα στο δεύτερο περιπολικό, που βρισκόταν ακριβώς από πίσω.

Λόγω του χειρισμού, τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, ωστόσο δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Οι τέσσερις Αλβανοί, που θεωρούνται σεσημασμένοι, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκαν στην ασφάλεια για την προανάκριση.