Τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ «χάιδευε» τους νεοναζί – Μια ιστορία του 2016 κι ένα επεισόδιο

Μια ιστορία από τα παλιά, όταν ο χρυσαυγίτικος εσμός, και ειδικά ο «διευθυντής» της εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης, θυμηθήκαμε. Είναι από την εποχή που η Χρυσή Αυγή έκανε κουμάντο μέσα στη Βουλή και κανείς δεν τους αντιμετώπιζε όπως έπρεπε.

Φαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιούταν ως … πολυεργαλείο φαίνεται από τους βουλευτές της η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.  Οι διάφορες  εξεταστικές επιτροπές στη Βουλή ήταν μια.., χρυσή ευκαιρία να επιτευχθεί η προσέγγιση μέρους της Αριστεράς με τους Νεοναζί, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο από την εξεταστική επιτροπή διερεύνησης της νομιμότητας δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων και των ΜΜΕ, που έλαβε χώρα το φθινόπωρο του 2016.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Σωκράτης  Φάμελλος,  όχι μόνο άφηνε τον βουλευτή της Χρυσής  Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να επιτίθεται στον διοικητή της ΤτΕ, Γ. Στουρνάρα, αλλά και σε προκλητικά πρόσωπα, αλλά επέπληξε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα γιατί μίλησε στον…  ενικό στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Βρισκόταν, βλέπετε, τότε σε εξέλιξη η πορεία προσέγγισης του νεοναζιστικού κόμματος  εάν γινόταν ένα… σοβαρό κόμμα, όπως είχε ζητήσει ο τότε υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος (αυτός που έβγαλε έξω τους βαρυποινίτες).

Ο …μισητός για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος δεχόταν επί ώρα ανελέητο μπούλινγκ από τον Κασιδιάρη με την ανοχή και το απαράδεκτο σιγοντάρισμα του κ Φάμελλου. Τέτοια κατάντια!

Δείτε μια ακόμη αθλιότητα μέσα στη Βουλή που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε το σθένος να αντιμετωπίσει:

Πηγη: in.gr