Νέα σειρά webinars από την Capital Link: Η Ελλάδα ως επιχειρηματικός προορισμός

Η Capital Link εγκαινιάζει μια σειρά webinars τα οποία θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με στόχο την ανάδειξη του προφίλ της Ελλάδας ως επιχειρηματικού και επενδυτικού προορισμού στην ευρύτερη παγκόσμια επενδυτική κοινότητα.

Το Capital Link Roundtable Webinar: “The Greek Domestic Corporate Bond Market Grows Strong” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, 2020 | 10.00 πμ Νέα Υόρκη – 3.00 μμ Λονδίνο – 5.00 μμ Αθήνα.

Το Webinar θα αναδείξει ότι η Ελληνική αγορά Εταιρικών Ομολόγων αναπτύσσεται σταθερά. Και οι 4 κορυφαίες ελληνικές τράπεζες Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς υποστηρίζουν ενεργά αυτήν την ανοδική τάση με πολυδύναμες ομάδες και διάθεση για την προώθηση της περαιτέρω ανάπτυξης. Οι εκδότες ομολόγων δραστηριοποιούνται επίσης στην εγχώρια αγορά μετά και από την πρόσφατη εξαιρετικά επιτυχημένη προσπάθεια της GEK TERNA. Θα συζητηθεί επίσης ποιες είναι οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες στο εξής για την εγχώρια αγορά ομολόγων, που θα συμβάλουν στην αύξηση της θετικής δυναμικής που έχει αναπτυχθεί ήδη, και στην προσέλκυση νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής – Εγγραφή:
http://webinars.capitallink.com/2020/greek-domestic/webcast.html

Δομή webinar

Το webinar περιλαμβάνει συζήτηση κορυφαίων στελεχών της χρηματοπιστωτικής αγοράς, διάρκειας 40 λεπτών, την οποία θα ακολουθήσει ενότητα υποβολής ερωτήσεων προς τους ομιλητές, διάρκειας 15 λεπτών. Κατά την εγγραφή οι συμμετέχοντες μπορούν να ζητήσουν να έχουν πρόσβαση στο αρχείο της συζήτησης που θα αποθηκευθεί, για μελλοντική παρακολούθηση.

Ενότητα Q&A – Υποβολή ερωτήσεων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις προς τους ομιλητές ζωντανά κατά τη διάρκεια της συζήτησης, είτε μέσα από την ειδική λειτουργία της ιστοσελίδας του webinar (κουμπί Q&A), είτε στέλνοντας τις ερωτήσεις τους με email πριν ή κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο: questions@capitallink.com.

Πρόγραμμα: 10.00 πμ Νέα Υόρκη – 3.00 μμ Λονδίνο – 5.00 μμ Αθήνα

Εισαγωγικά σχόλια – Καλωσόρισμα: κ. Νίκος Μπορνόζης, President & CEO – Capital Link Ιnc.

Roundtable Discussion: “The Greek Domestic Corporate Bond Market Grows Strong”

Συντονιστής: κ. Κωνσταντίνος Λαμπαδάριος, Managing Partner, Lambadarios Law Firm

Ομιλητές:

  • κΓιάννης ΕμίρηςGeneral Manager of Wholesale Banking – Alpha Bank
  • κΑναστάσιος ΙωαννίδηςGeneral Manager, Global Markets – Eurobank S.A.
  • κΒασίλης ΚαραμούζηςGeneral Manager of Corporate and Investment Banking – National Bank of Greece
  • καΕλένη ΒρεττούExecutive General Manager, Chief of Corporate & Investment Banking – Piraeus Bank S.A.
  • καΠηνελόπη ΛαζαρίδουGeneral Financial Manager, Executive Board Member – GT – GEK TERNA Group of Companies