Απεργίες στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη

Αγωνιστικές κινητοποιήσεις των τεχνικών στον τηλεοπτικό σταθμό OPEΝ.  Την Παρασκευή η πρωϊνή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού δεν βγήκε στον αέρα ενω οι τεχνικοι του καναλιού έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία από τις 6 το πρωί της Δευτέρας (27.7) μέχρι τις 6 το πρωί της Τρίτης.
Σε ανακοίνωσή της η Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης..

Αττικής (ΕΤΙΤΑ) αναφέρει:

“Η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων δίνουν τη μάχη για τη δουλειά τους και την αξιοπρέπειά τους.  Οι απεργοσπαστικές τακτικές της Διοίκησης όπως λίστες στις εισόδους του σταθμού με ονόματα υπαλλήλων που συμμετείχαν στη στάση εργασίας (την Παρασκευή) -για τις λίστες αυτές της ντροπής θα κινηθούμε και νομικά εναντίον των υπευθύνων- επίσης φουσκωτοί στις εισόδους των πλατό, σκηνικό λες και περίμεναν εγκληματίες.
Αν και συνήθεις αυτές οι τακτικές,  δεν είναι ικανές να μας πτοήσουν.  Γι αυτό και θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα μας. Ειδικά μετά την αδιάλλακτη στάση που είχε η Διοίκηση στην τελευταία συνάντηση με το σωματείο μας. Ο αγώνας μας θα δυναμώσει περισσότερο.  Δε θα σταματήσουμε αν δεν μάθει όλη η Ελλάδα ότι το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη πετάει στο δρόμο οικογένειες και παιδιά, μόνο και μόνο επειδή σε κάποια μεγαλόσχημα στελέχη δε βγαίνουν σωστά τα νούμερά τους.
  • Δε θα σταματήσουμε αν η Διοίκηση δεν πάρει πίσω την απειλή των απολύσεων.
  • Δε δεχόμαστε να μας πετάξουν σε καμία εταιρεία παραγωγής.
  • Δε θα σταματήσουμε αν δε δικαιωθούμε.
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε- Όλοι μαζί μια γροθιά -Στο τέλος θα βγούμε νικητές
Επίσης ευχαριστούμε τους εκπροσώπους από τη ΓΣΕΕ, το ΕΚΑ και συναδέλφους από άλλα κανάλια που μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας”

Οι Τεχνικοί του Open προχωρούν σε 24ωρη απεργία την Δευτέρα 27.7  αντιδρώντας:
– ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ENG ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
– ΣΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
– ΣΤΗ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΔ 240/2006