Δωρεά δύο ειδικών κλινών για ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Αττικόν» από τον ΟΚΑΑ και τον ΣΕΚΛΑ

Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ), Απόστολος Αποστολάκος και ο πρόεδρος του Σωματείου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (ΣΕΚΛΑ), Νίκος Καββαδίας, αναλογιζόμενοι την μάχη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού καθώς επίσης και τις ανάγκες των νοσοκομείων σε κρεβάτια Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), αποφάσισαν από κοινού να αναλάβουν δράση, από τον Απρίλιο, συνεισφέροντας στον συνολικό αγώνα απέναντι στον Covid-19.

Υπό αυτό το πρίσμα και σε μια προσπάθεια να βρεθούν δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς επίσης και στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, όπως σημειώνεται σε σημερινή ανακοίνωση του οργανισμού, ο ΟΚΑΑ ΑΕ και ο ΣΕΚΛΑ προσφέρουν 2 πλήρη κρεβάτια Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο (ΠΓΝ) «ΑΤΤΙΚΟΝ», το οποίο συγκαταλέγεται στα νοσοκομεία αναφοράς για την πανδημία του κορονοϊού.

Όπως τόνισε ο Α. Αποστολάκος «στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται ως απόρροια του κορονοϊού, ουδείς πρέπει να μείνει αδρανής! Αντιθέτως, ο αλτρουισμός, η διάθεση για προσφορά, αλλά και η αλληλεγγύη όλων αποτελούν τα αποτελεσματικότερα όπλα στη «μάχη» για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε!».