Απίστευτο ποσοστό 95,45% για τον Τ. Γκιάτη στις εκλογές του Συλλόγου Alpha Bank

Συντριπτική νίκη με ένα τεράστιο ποσοστό για τον ΕΝΩΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟκαι μια προσωπική επιβράβευση για τον πρόεδρο του συλλόγου Τάσου Γκιάτη στις εκλογές του Συλλόγου Προσωπικού στην Alpha Bank. 

Ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ έλαβε ποσοστό 95,45%.

Ειδικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:


Ο ’’ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ’’ εξέλεξε και τα 11 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και 48 αντιπροσώπους στην ΟΤΟΕ.

Στην ανακοίνωση του ο ” Ενωμένος Σύλλογος” μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τονίζει

Για μια ακόμη φορά το ζητούμενο σ’ αυτές τις εκλογές ήταν η μέγιστη συσπείρωση και ενότητα των εργαζομένων γύρω από το Συλλογικό τους όργανο.

Ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, χωρίς αλαζονεία και πανηγυρισμούς, ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank θα βασιστεί πάλι στην πολιτική της ελπίδας, του διαλόγου, της ασφάλειας και της σύγχρονης αντίληψης. Σ’ αυτές τις εκλογές ο φόβος δεν πέρασε.

Νικητής ήταν πάλι η ελπίδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους της Alpha Bank.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Γκιάτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους στην Τράπεζα, που για μία ακόμη 3ετία μας εμπιστεύτηκαν τα ηνία του Συλλόγου.
Σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ και να δεσμευτώ, είναι ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα κάθονται

Ο Σύλλογος των εργαζόμενων της Alpha Bank είναι το πρώτο πρωτοβάθμιο σωματείο στην Ελλάδα ( ίσως και στην Ευρώπη ) που πραγματοποίησε την τελευταία γενική του συνέλευση με τηλεδιάσκεψη .

Μάλιστα στη συνέλευση συμμετείχαν περισσότεροι από 2.500 από τους υπαλλήλους της Alpha Bank που δείχνει την μεγάλη απήχηση που έχει ο πρόεδρος του σωματείου της Alpha Bank αλλά και την επιβράβευση σε νέες ιδέες.