Το «έκαψαν» στην Αλίαρτο: “Πατείς με πατώ σε” σε γλέντι παρουσία δημάρχου και βουλευτών

Δεν ήταν μόνο το πανηγύρι στο Γουδί με τα 2.000 άτομα να είναι ο ένας πάνω στον άλλο. Ανάλογες εικόνες έρχονται και από γλέντι αθλητικού ομίλου που έγινε στην Αλίαρτο.

Εκεί, τα τραπέζια στήθηκαν σε ανοιχτό χώρο, αλλά χωρίς καμία απόσταση μεταξύ τους. Όπως αποστάσεις δεν τήρησαν ούτε όσοι βρέθηκαν στο γλέντι του Αθλητικού Ομίλου Υψηλάντης στην Αλίαρτο. Ανάμεσά τους δυο βουλευτές, ένας της Νέας Δημοκρατίας κι ένας του ΣΥΡΙΖΑ, δήμαρχοι, ακόμη και γιατροί…

Στο γλέντι του Α.Ο. Υψηλάντη με την τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα πήγε… κόσμος και ντουνιάς. Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν… ο ένας πάνω στον άλλο, χωρίς να κρατούνται οι απαραίτητες αποστάσεις και όπου τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό πήγαν… περίπατο ήταν, ο δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κουτσούμπας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου και πολλοί άλλοι.

       

Και όχι μόνο στο γλέντι που έγινε (το οποίο επρόκειτο να γίνει τον Δεκέμβριο αλλά τότε που ο κορονοϊός ήταν μόνο στην Κίνα, είχε αναβληθεί) ήταν οι συμμετέχοντες ο ένας πάνω στον άλλο, αλλά οι εικόνες ανέβηκαν και στο Facebook.

Gepostet von Permissos Νέα am Sonntag, 5. Juli 2020