Μποτιλιάρισμα και χάος στους δρόμους της Αθήνας από την “ιδέα” Μπακογιάννη

Στο “κόκκινο” η κίνηση και τα νεύρα των οδηγών  το πρωί της Δευτέρας, στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Με την βασιλίσσης Ολγας μπροστά από το Ζάππειο να είναι κλειστή σήμερα το πρωί και στην Πανεπιστημίου να έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το αποτέλεσμα ήταν να έχουν μποτιλιαριστεί όλοι οι δρόμοι του κέντρου.

Κρόσια τα νεύρα των οδηγών που “στόλιζαν” κανονικά το δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη που είχε τη φαεινή ιδέα να κλείσει το κέντρο μειώνοντας σε δύο τις λωρίδες κυκλοφορίας για τα αυτοκίνητα στην Πανεπιστημίου χωρίς βέβαια να υπάρχει εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης.

Τη στιγμή που οι ειδικοί συνιστούν μα μετακινούμαστε με το αυτοκίνητο έρχεται ο δήμαρχος Αθηναίων να κάνει τη ζωή των οδηγών κόλαση.

Οσοι πρέπει να φτάσουν ή να περάσουν από την Πανεπιστημίου βιώνουν μία απίστευτη ταλαιπωρία, με το μποτιλιάρισμα να φτάνει περίπου τα 4 χιλιόμετρα.

Οι “ευχές” που άκουσε ο δήμαρχος δεν περιγράφονται.

Καθώς, δεν υπάρχει εμφανής και έγκαιρη προειδοποίηση για όσους εισέρχονται στο κέντρο ότι εκτελούνται έργα επί κεντρικών οδών  αν κάποιος αγνοεί ή έχει προς στιγμήν λησμονήσει τον Μεγάλο Περίπατο, θα βρεθεί εγκλωβισμένος στο αναμενόμενο μποτιλιάρισμα. Ενδεχομένως θα έπρεπε να έχει δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στον παράγοντα της επί τόπου προειδοποίησης, δεδομένου ότι οδοί όπως πχ η Πανεπιστημίου είναι σύμφυτοι με την καθημερινότητα, επί δεκαετίες.