Στο ψυχιατρείο για εξέταση η Θεσσαλονικιά «παρουσιάστρια» που έριξε νερό στον Χαρδαλιά

Με εντολή εισαγγελέα, η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια που επιτέθηκε πετώντας νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, οδηγείται αυτή την ώρα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το GRTimes, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης της αυτοαποκαλούμενης παρουσιάστριας, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, για τις 12 Ιουνίου.

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ αυτή την ώρα οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με εντολή του Εισαγγελέα. Ύστερα από έντονη στιχομυθία που είχε με τον εισαγγελέα Πονικής Δίωξης ο τελευταίος διατάξε τη νοσηλεία της στο Ψυχιατρείο.
Προηγουμένως, ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για λόγω και έργω εξύβριση και για απειλή.

Όπως δήλωσε η δικηγόρος της παρουσιάστριας, Ανθούλα Ανάσογλου, ο εισαγγελέας ζήτησε την ακούσια νοσηλεία της. Η γυναίκα μετέβη σε Ψυχιατρική Κλινική προκειμένου να εξεταστεί.

Η δικηγόρος έκανε λόγο για επαχθές μέτρο, ωστόσο υπογράμμισε πως η παρουσιάστρια θα πρέπει να βρει την ηρεμία και το ψυχικό σθένος να ζητήσει τη συγγνώμη που οφείλει.

“Καλό είναι να ηρεμήσει, αλλά καλό είναι να μην τραβάμε την ιστορία”, τόνισε και πρόσθεσε πως έχει ένα παιδί το οποίο την περιμένει.

“Ελπίζω άπαντες να ηρεμήσουν και να λυθεί το θέμα με μία συγγνώμη”, κατέληξε στις δηλώσεις της η δικηγόρος της γυναίκας.