«Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος»: Tι λέει ο Μπακογιάννης για τον χτεσινό συνωστισμό στην Ομόνοια

Με ένα βίντεο στο Facebook, ο Κώστας Μπακογιάννης εξήγησε τι ακριβώς έγινε χτες το βράδυ στην Ομόνοια. Όπου συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος, χωρίς να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

«Από εχτές το βράδυ, διαβάζω και ακούω πολλά εύλογα και δικαιολογημένα σχόλια για το άνοιγμα της Ομόνοιας…», ξεκινά να λέει ο Δήμαρχος Αθηναίων στο μήνυμα του. «Σκέφτομαι τι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει διαφορετικά» συμπληρώνει.

Όπως λέει ο ίδιος δεν έγιναν εγκαίνια ή φιέστα. «Εγώ ο ίδιος ήρθα για λίγα λεπτά, για να δω το συντριβάνι να ανοίγει», τονίζει. Μάλιστα σημειώνει ότι η Δημοτική Αστυνομία ήταν στο σημείο, κάνοντας τις σχετικές παρατηρήσεις. «Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος» λέει ο Κ. Μπαγοκιάννης. Όπως εξηγεί, δεν προέβλεψαν πως όταν ανοίγει η πλατεία στην Ομόνοια, από όπου περνά πολύς κόσμος, αυθόρμητα πολλοί άνθρωποι θα μαζευτούν στο σημείο.

«Ένα πράγμα θέλω να ευχηθώ. Να είμαστε όλοι καλά, να περάσει το κακό, και να είναι στο μέλλον η Ομόνοια ένας τόπος πολλών ασφαλών και χαρούμενων συνωστισμών», καταλήγει ο Δήμαρχος στο μήνυμα του.