Η αγορά μετά την πανδημία – Η Ειρήνη Βανταράκη έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα!

Η νέα οικονομική κρίση αναμφίβολα φέρνει ισχυρές πιέσεις στην παγκόσμια αγορά, όμως δημιουργεί και σημαντικές ευκαιρίες. Το σκοτάδι της πανδημίας αναπόφευκτα θα φύγει για να δώσει χώρο στην αυγή της επόμενης ημέρας και τώρα είναι η ώρα που χρειάζονται  νέες προτάσεις. Ανάμεσα στους νέους επιχειρηματίες που μετατρέπουν την κρίση σε ευκαιρία και προετοιμάζουν τις καινοτόμες λύσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς, είναι και η Ειρήνη Βανταράκη που έχει ιδρύσει και διευθύνει την καλλιτεχνική πρωτοβουλία “Vandiri Art NYC” και την επιχείρηση “AVADAR”.

Η μεγάλη εμπειρία της ως σύμβουλος οργανισμών και επιχειρήσεων, η άοκνη εργασία της στον σχεδιασμό και την εκτέλεση παγκοσμίου εμβέλειας συνεδρίων, όπως και η πολύχρονη πορεία της στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συνδυάζονται για την προετοιμασία του μεγάλου επομένου βήματος.

Κόντρα στις αντιξοότητες και τα ευκολονόητα εμπόδια που δημιουργεί η πανδημία, γνώστες των σχεδίων της, που βρίσκονται στην φάση τελικής διαμόρφωσης, κάνουν λόγο για σειρά προτάσεων που έρχονται να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, με νεοτερισμούς και καινοτόμες νέες τεχνολογίες.

Οι ίδιες πηγές, απαντώντας στο «τί μπορούμε να περιμένουμε;», εξήγησαν ότι η απάντηση υπάρχει στα όσα ήδη έχουμε δει από την γνωστή δημοσιογράφο/επιχειρηματία.

Εμείς, τη θυμόμαστε από τις συνεργασίες της με εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο και τηλεόραση (Alter, Zougla, Kontra Channel, ΣΚΑΙ, Star channel κ.α.), ενώ την πετύχαμε και στο Μόναχο, στο Munich Security Conference, όπου βρισκόταν ανάμεσα στα πολύ γνωστά ονόματα, παραγόντων από όλο τον κόσμο.

Άξιο αναφοράς είναι ότι δεδομένου ότι θεωρείται από τις πιο πολυταξιδεμένες και πολυπράγμονες Ελληνίδες, η επόμενη κίνησή της δεν αποκλείεται να έχει διεθνή χαρακτήρα. Αν και είναι γνωστή η στενή σχέση της με το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και ειδικότερα με την  Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής, όπου έχει συμβάλει σε ανθρωπιστικές και άλλες δραστηριότητες της ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μίας επιχειρηματικής γέφυρας. Δεδομένου ότι την θυμόμαστε και στο Davos, ομοτράπεζη με ηγέτες και ισχυρούς επιχειρηματίες, το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα μπορεί να συνδεθεί με πλήθος χωρών, καθώς ακόμα και τώρα στις δύσκολες ημέρες, εν μέσω πανδημίας, συνεχίζει τις επαφές της προετοιμάζοντας το αύριο.