Στους 108 οι νεκροί στην Ελλάδα – Κατέληξαν άλλοι δύο άνδρες σε Αθήνα και Πτολεμαΐδα

Άλλοι δυο άνθρωποι πέθαναν από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν άνδρα 91 ετών από την Πτολεμαΐδα και έναν 78 ετών στην Αθήνα.

Το απόγευμα της Μ. Πέμπτης ένας ακόμη νεκρός από τον κορωνοϊό καταγράφηκε στη χώρα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων στους 106. Πρόκειται για 76χρονο άνδρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας. Ο ασθενής προσήλθε στο νοσοκομείο στις 9 Απριλίου με συμπτώματα του ιού. Είχε υποκείμενα νοσήματα.

Χθες ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε ότι τα νέα κρούσματα είναι 15 με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται σε 2.207. 69 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα, το 83% είναι 70 ετών και άνω ή με υποκείμενο νόσημα.

Ο κ. Τσιόδρας ευχαρίστησε την επιτροπή Εμπειρογνωμόμων και τον ΓΓ Δημόσιας Υγείας που εισηγήθηκαν τα μέτρα με αποτέλεσμα ο κορωνοϊός να μην διαδοθεί.

«Η πίστη είναι εσωτερικό βίωμα, στάση ζωής, Ευχαριστούμε την εκκλησία, τους πιστούς και όλους τους υπόλοιπους που προσπαθούν για την προστασία της υγείας των υπολοίπων» είπε ο κ. Τσιόδρας.

«Εγώ παίρνω παράδειγμα από τα μικρά παιδιά που έχουν μεγαλύτερη πίστη από εμάς. Ο Νίκος μας έγραψε πως θα μας συγχωρήσει αν πάνε στραβά τα πράγματα. Τα παιδιά συγχωρούν με θεϊκή απλότητα», ανέφερε.