ΕΛΤΑ: Δωρεάν μεταφορά υγειονομικού υλικού στα δικαστήρια όλης της χώρας

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανέλαβαν και πραγματοποίησαν δωρεάν, σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, τη μεταφορά και διανομή υγειονομικού υλικού και μέσων ατομικής προστασίας για χρήση στα δικαστήρια της χώρας, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κρίσης του COVID-19.

Πρόκειται για υλικό που εξασφάλισε το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας και το οποίο διανεμήθηκε ανά εφετειακή περιφέρεια. Ειδικότερα, για τις ανάγκες ασφάλειας και ατομικής προστασίας του προσωπικού ασφαλείας, τα ΕΛΤΑ μετέφεραν 200 κούτες με 7.180 συσκευασίες απολυμαντικών, 5.000 μάσκες και 450 συσκευασίες με γάντια μιας χρήσης, σε δικαστήρια όλης της χώρας.

Ο Όμιλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, προσηλωμένος στην εξυπηρέτηση των Ελλήνων πολιτών, και εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, συνεχίζει να παρέχει αξιόπιστα τις υπηρεσίες του, αναλαμβάνοντας και επιπρόσθετες κοινωφελείς δράσεις. Με αίσθημα αφοσίωσης και υπευθυνότητας, τα ΕΛΤΑ βρίσκονται, όπως πάντα, στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς αυτής κρίσης.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προστασίας, διατηρούν ανοικτά τα καταστήματά τους στο σύνολο του δικτύου τους, με 1.300 σημεία εξυπηρέτησης.