Περισσότερα ψάρια των ιχθυοτροφείων Σελόντα θα πουλήσει η Lidl Hellas

Στους 1.500 τόνους από 928 τόνους το 2018 θα διαμορφωθεί ο όγκος των ψαριών των ιχθυοτροφείων Σελόντα που θα διακινηθούν μέσω των καταστημάτων της Lidl Eλλάς, σημειώνοντας αύξηση 61.6%.
  • Οι συσκευασίες τροποποιημένης ατμόσφαιρας που χρησιμοποιούνται από τη Σελόντα για λογαριασμό της Lidl Ελλάς φέρνουν το φρέσκο ψάρι σε κάθε κατάστημα της τελευταίας σε όλη την Ελλάδα, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά με συντήρηση σε απλό ψυγείο.
  • Στη συσκευασία αναγράφεται η ημερομηνία αλίευσης, η μονάδα παραγωγής και ο κωδικός συσκευαστηρίου, ενώ τα ψάρια είναι έτοιμα για μαγείρεμα καθώς είναι καθαρισμένα στη συσκευασία τους.
  • Αυτό σημαίνει πως ο καταναλωτής πληρώνει μόνο το καθαρό βάρος, μιας και στην τιμή ανά κιλό δεν περιλαμβάνονται τα εντόσθια, τα βράγχια και τα λέπια.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση η  Lidl Ελλάς συνεργάζεται με την Agrolab RDS, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ελληνικά εργαστήρια ολοκληρωμένων και συμβουλευτικών λύσεων στη βιομηχανία των τροφίμων, προχωρώντας σε επιπλέον συστηματικό έλεγχο υγιεινής και ασφάλειας των νωπών προϊόντων της.